Thank you not photobucket %@&@

Helaas zul je bij alle blogposts voor deze merken dat de foto’s niet meer zichtbaar zijn. Ze zijn als het ware gegijzeld, ik kan het niet anders noemen. Sinds mijn allereerst blogdagen heb ik mijn foto’s gehost bij Photobucket. Een prima service, gratis zolang je binnen een bepaalde bandbreedte bleef. Helaas heeft Photobucket in juli 2017 besloten zijn voorwaarden en services drastisch te wijzigen.

Op zich kan ik begrijpen dat zij niet alles gratis meer kunnen aanbieden. En ik ben zeker bereid om een redelijke fee te bepalen om zo mijn fotolinks zichtbaar te houden. Photobucket vraagt echter 400$ per jaar voor 3rd party hosting (dus het doorlinken van mijn foto’s naar bijvoorbeeld dit blog) en dat is een bedrag wat ik allerminst redelijk vind.

Jammer genoeg bieden ze geen oplossing of enige tegemoetkoming voor bestaande accounts of kleine bloggers zoals ik. Dus ruim 12 jaar blogberichten zijn vernacheld nu. Enige is dat ik 1 voor 1 de foto’s ergens anders onderbreng en nieuwe links maak in de blogposts maar dat is een waar monnikenwerk dus ja… ik weet nog niet hoe ik dat kan / ga oplossen.  Balen is het zeker dus als iemand DE oplossing of een briljant idee heeft, let me know !

Advertenties

Een reactie op “Thank you not photobucket %@&@

Leuk als je een reactie achterlaat !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s