Kerst !

Vandaag is het 2e kerstdag, we maken weer een lekker ontbijtje en vanmiddag komt de familie om ’s avonds te gourmetten. Kerst anno 2016 :-). Ik had er zin in dit jaar, we hebben zelfs kerstkaarten gestuurd :-). En onder de boom verschenen gedurende de week cadeautjes ! Ik genoot van de voorpret, de meiden wat minder haha..

Met kerst liggen er eigenlijk altijd wel cadeautjes onder de boom. Maar… wel op onze eigen manier. De kerstcadeautjes zijn namelijk nooit een vanzelfsprekendheid geweest. De kerstman heeft ook nooit bestaan, de cadeautjes kwamen overduidelijk van mama. Ze mogen geen verlanglijstjes aanleveren en de soort/aard van de cadeautjes ligt nooit vast. Soms is het een kleinigheidje, soms is het iets groters of duurders. Soms is het praktisch, soms is het gewoon iets voor de fun. Kortom, elk jaar is eigenlijk een verrassing wat de insteek is. De meiden weten nooit wat er te gebeuren staat..

Dit jaar verschenen de cadeautjes een week voor kerst onder de boom. Om de paar dagen kwam er wat bij. De meiden al snel in de gaten dat op geen enkel pakje een naam stond. Ehmmm hoe weten jullie dat dan ?? Oeps betrapt… elk cadeautje was uitgebreid bekeken. Natuurlijk :-).

Ze snapten er niks van. Verzonnen allerlei theorieën. De grootte van de pakjes werden beoordeeld. Conclusies getrokken. En ze vonden me maar erg irritant. En ik ?  Ik vond het vooral erg grappig ! Want ze bedachten niet dat dit jaar de cadeautjes misschien wel eens voor ons allemaal konden zijn. Vandaar dat er geen namen op stonden :-).

Eerste kerstdag was het zover. Eindelijk mochten ze de cadeautjes officieel aanraken en uitpakken. Het tafel-voetbalspel, de Dolce Gusto met verschillende soorten koffie, thee en chocomelk en tot slot de Sonos-boxen vielen goed in de smaak. Toen was al het plagen van de afgelopen week weer vergeven en vergeten :-).

Fijne kerst allemaal !

 

Advertenties

9 reacties op ‘Kerst !

Leuk als je een reactie achterlaat !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s