The Monthly Rewind – 10/2016

November is al een tijdje bezig maar natuurlijk kijk ik nog even terug op een druk en hectisch oktober dat volop in het teken stond van verandering.

LIFE  / WEAR / EATS ..

Doordeweeks werken, op mijn vrije dagen en in het weekend druk bezig met uitzoeken, inpakken en schoonmaken. De zolderkamer was de grootste klus, daar ben ik van 10 tot 16u mee bezig geweest maar toen was ie ook leeg en schoon. En de woonkamer stond vol voor de volgende dag :-). Die dag heb ik ook 11.000 stappen gezet zonder ook maar buiten te zijn geweest. Oefff ik rolde s avonds uitgeput mijn bed in..Nadat alle spullen waren opgehaald, konden de meiden één voor één verhuizen naar hun nieuwe kamer. S ging naar de andere zolderkamer, N ging naar de oude kamer van S. Y bleef in de kamer die ze eerste deelde met N. Maar ook deze interne verhuizing was goed voor heel wat uurtjes sjouw-,loop-, en schoonmaakwerk. Toen een weekend later de nieuwe bedden voor S en Y kwamen, waren we gelukkig weer grotendeels op orde. Dank voor de lieve mensen die bij dit alles hebben geholpen !
De maand sloot ik goed af met een weekendje Vlaardingen. Een nachtje in Hotel Delta met prachtig uitzicht op de Maas en ’s avonds heerlijk eten en drinken bij El Loco. What else ? ;-). Op de hotelkamer vonden we een bijzonder interessante koffer in de badkamer. Op Facebook en Whatsapp een quizje van gemaakt. De wc rol was een kleine tegenvaller, liever hadden we een 43 er in gevonden. Die wel paste overigens :-).


READ / WATCH / LISTEN ..
Tussen alle verhuis-en regeldingen was er weinig puf voor andere zaken maar gelukkig is er altijd nog Netflix voor de nodige uurtjes ontspanning. Met af en toe een kleine netflix-marathon is het gelukt om The Gilmore Girls af te kijken. Alle 7 seizoenen dus en wat is het jammer dat het daarbij is gebleven. Gelukkig komt eind november nog een kleine vervolg-miniserie van 4 afleveringen.

Vorige maand schreef ik dat ik net was begonnen met S3 van Crossing Lines, maar heel veel verder ben ik nog niet gekomen. Homeland S5 kwam namelijk ook online en dat was weer zo ontzettend spannend dat ik dat voornamelijk achter elkaar heb afgekeken. Het leuke was dat dit seizoen zich vooral in Europa afspeelde en ook voor een deel in Amsterdam. Best grappig om dat te zien. Het seizoen was ook weer steengoed. Wel hard bij momenten maar Carrie kwam een stuk sympathieker en minder agressief over. Ik kreeg bijna medelijden toen ze noodgedwongen door het verleden uit haar fijne rustige non-CIA-leventje met dochter en nieuwe vriend werd getrokken.

Op tv is nog altijd bezig Dokter Tinus en Expeditie Robinson. Dokter Tinus boeide de eerste afleveringen een stuk minder, maar nu is het wel weer leuk. Toch heb ik wel beetje het gevoel dat de serie op zijn eind loopt, gewoon op is qua verhaallijn. Expeditie Robinson daarentegen is weer een geweldig seizoen ! Wat heeft de redactie weer mooie constructies en onderdelen in elkaar gedraaid, vol met verrassingen en mentale effecten. Briljant af en toe ! Van tevoren liep ik niet echt warm voor de kandidaten maar het is weer een hele leuke groep geworden. Sommige mensen verrassen me, zoals Dave Roelvink.

En dan is ook weer The Voice begonnen. De voorrondes die nu worden uitgezonden boeien me niet zo heel erg meer eigenlijk maar de meiden kijken graag dus ik volg het met een half oog. De battles en de live-shows zijn wat dat betreft interessanter.


RANDOM STUFFOktober was ook de maand van Justin Bieber ! Bijna een jaar had ze er naar uitgekeken en toen was het zover. Samen met twee vriendinnen naar Nijmegen voor haar eerste concert ever. En wat was het een geweldige ervaring.

Nog meer her-inrichting als gevolg van de verhuizing. De keuken werd gereorganiseerd en we kochten de nodige gezellige nieuwe spulletjes. Bezoekjes aan de Action, Ikea, Intratuin leverde een volle auto en lege portemonnee op :-). Het bord aan de muur komt bij de Ikea vandaan, het witte elandje vond ik bij de Intratuin.


INTENTIONS
Mijn goede voornemens zijn nog altijd …

  • Accept what is, let go of what was and have faith in what will be
  • Aandacht besteden aan sporten en wandelen want dat geeft ook mentale energie
  • Lief zijn voor mezelf
  • positive thinking

En ik denk dat ik deze nog maar even voortzet 🙂

See you next month!

Advertenties

2 reacties op ‘The Monthly Rewind – 10/2016

Leuk als je een reactie achterlaat !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s