The Monthly Rewind 04-2016

En zo is April 2016 ook weer voorbij. Een heftige maand vol met tegenstrijdige emoties en omschakelingen. Een beetje zoals het weer, van zonnig lenteweer naar rondom koud maar het lijkt er op dat de lente deze week terugkomt. Ik hoop het ! Maar nu nog even een korte terugblik op afgelopen maand..

LIFE  / WEAR / EATS ..

April begon op de 1e natuurlijk .. of was het toch al ineens 15 juli ?? Ik verkocht heel wat spulletjes op Marktplaats en kocht zelf oa de nieuwe Fitbit Alta. Binnenkort meer daarover :-). En halverwege de maand gingen we naar een heuse Dinnershow. Tijdens een driegangen-menu werden we getrakteerd op mooie dansoptredens van oa Yanique.

Zaterdag de 9e waren Noëlla en Yanique jarig, ze werden alweer 11. Ik bestelde met de HEMA deze heerlijke tompouces: voor Noëlla met FC Barcelona er op en voor Yanique een knallend roze dansthema.

Het was een vreemde dag met een lach en een traan. Een paar dagen er voor was namelijk ons speciale vriendinnetje overleden en dat had grote impact op iedereen. Toch was het fijn om de verjaardag te vieren omringd door lieve familie en vrienden en alle ruimte voor tranen en emoties die af en toe kwamen opborrelen.

De dag na het overlijden heb ik met de meiden haar foto neergezet en sindsdien brand elke dag het kaarsje. De meiden vinden het fijn en hebben nog steeds die behoefte dus dat is prima. Naar de uitvaart namen we 5 bloemen mee met elk een persoonlijke boodschap. We hebben ze bij de kist gelegd samen met de tekening die de meiden hebben gemaakt. Het was een indrukwekkende, emotionele dienst maar helemaal passend en persoonlijk.

Zo trots op mijn meiden hoe ze met dit alles om gingen en nog steeds gaan. En zeker Solène die midden in haar examens zat toen dit gebeurde.. en toch afsluiten met goede cijfers !


READ / WATCH / LISTEN ..

Deze maand weer een aantal series gevolgd op Netflix.  Elementary heb ik af gekeken, gelukkig komt 6 mei seizoen 3 uit, yeahh. Benieuwd naar de nieuwe ontwikkelingen aangezien seizoen 2 verrassend en mysterieus eindigde.

Daarna kwam ik terecht bij The Clientlist. Deze serie gaat over Riley die van de 1 op de andere dag door haar echtgenoot in de steek wordt gelaten en het moet zien te redden met een grote financiële schuld, 2 kleine kinderen en geen baan. Ze komt terecht als masseuse bij een welness-spa en ontdekt al snel dat ze haar inkomen ruimschoots kan aanvullen met fooien als ze klanten accepteert die op de Clientlist staan. Klanten met bijzondere wensen en dito beloningen…

Toch is het geen ordinaire serie of met veel bloot en seks. Het gaat meer om de zaken er om heen waar ze mee worstelt en hoe ze voor zich zelf vrede probeert te krijgen met het werk wat ze doet. De vriendschappen die ontstaan met de andere vrouwen die er werken, de soms grappige verzoeken van klanten en tussendoor ook het opvangen van haar kinderen samen met haar familie en vrienden nu hun vader hem is gepeerd.

Dus.. leuke serie van 2 seizoenen. Die eindigt met een geweldige cliffhanger.. jammer genoeg blijft het daarbij want het geplande seizoen deel 3 is er nooit gekomen kwam ik na afloop achter. Onenigheid tussen de cast en de producer zo het schijnt. Dus dat is wel jammer, je bent gewaarschuwd mocht je gaan kijken !

Na deze domper schoof ik door naar Crossing Lines. Een spannende serie die zich grotendeels afspeelt in Europa en met name in Parijs en Den Haag. Het draait in Crossing Lines om een internationale crime-team dat bestaat uit een aantal toprechercheurs uit diverse Europese landen en Amerika. Zij werken onder supervisie van het International Crime Court in Den Haag en pakken grensoverschrijdende zaken aan binnen Europa met af en toe een zijstapje naar Amerika. Natuurlijk heeft elk team-lid zo ook zijn/haar eigen verhaal en achtergrond wat overal door heen loopt. Schakel tussen het team en ICC is Dorn gespeeld door Donald Sutherland. Wederom een aanrader deze serie.


RANDOM STUFF

We sloten de maand af met een shop-expeditie voor de dames, samen met hulp van Opa Henk en Oma Margriet. Het was enorm vermoeiend want de dames slagen niet meer voor alles in 1 winkel 🙂 maar het was vooral gezellig. Primark, Coolcat, C&A, van Haren, H&M en Only, het kon niet op. Na afloop hebben ze nog een modeshow gegeven van alle aangeschafte items. Alle tassen paste nog net in mijn autootje. Maar eenmaal thuis en alles opgeborgen, constateerde ik dat we geen foto’s hebben gemaakt van de buit .. suf maar ja, de concentratie is nog niet helemaal optimaal :-(.


INTENTIONS
Mijn goede voornemens vorige maand waren:

  • Accept what is, let go of what was and have faith in what will be
  • De lekkere trek weerstaan, alleen met een feestje of avondje uit, de rest gewoon NIET 
  • Drie keer per week sporten + minimaal 1x per week lopen
  • Minimaal 7x boven de 10.000 stappen komen

Maar door alles wat er speelde is dit volledig naar de achtergrond geschoven. Ik hoop dat er deze maand weer wat ruimte komt in mijn hoofd en leven en ik bovenstaand weer op kan beter pakken. Ik wil ook weer regelmatiger gaan bloggen, dus …

See you next month!

Advertenties

6 reacties op ‘The Monthly Rewind 04-2016

Leuk als je een reactie achterlaat !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s