Droogshampoo *TIP*

Wie mij een beetje kent cq volgt, weet dat droogshampoo en moi zo ongeveer onafscheidelijk zijn. Als de droogshampoo onverwacht op zijn zonder back-up in huis dan aaarrrggghhhhhhhhhhh. Mijn favoriet is en blijft die van Batiste. Maar pasgeleden zat ik een video van Pinky Polish te kijken en zij had een hele goede tip. Diezelfde tip kwam ook langs bij Beautygloss maar mocht je hem ook daar gemist hebben, dan deel ik hem nu nogmaals! 

Waarschijnlijk gebruik je net als ik de droogshampoo in de ochtend als je je klaar maakt voor de dag. Haar borstelen, droogshampoo er in, flink inmasseren en eventueel door borstelen zodat de grijze waas verdwijnt. Simple as that !

Maar dan DE droogshampoo-tip : breng de droogshampoo niet ’s ochtends aan als je je haar gaat stylen, maar doe het ’s avonds voor het slapen gaan ! Gewoon je haar even borstelen, droogshampoo er in, beetje met je handen door je haar en dan het bed in. Gedurende de nacht doet de droogshampoo zijn werk, absorbeert alle talg en vettigheid en die eventuele grijzige waas verdwijnt ook vanzelf door het bewegen. In de ochtend sta je op met prima schoon haar, dat alleen nog even een kam of borstel voor de klitten nodig heeft en je bent good to go !

Ik heb de tip uitgeprobeerd nadat ik hem bij Pinky Polish zag en het werkt zo goed ! Hoe simpel kan iets zijn :-).

Advertenties

16 reacties op ‘Droogshampoo *TIP*

  1. Fijn artikel! Ik kan ook echt niet meer zonder! Ik kocht in duitsland altijd mijn droogshampoo maar die is helaas uit de collectie, was echt de beste die ik ooit heb gehad! Nog steeds op zoek naar een nieuwe… Ik ga deze zeker uitproberen!

    Liked by 1 persoon

    • Nee je kussen wordt niet gek vies er van. Zoveel hoef je er ook niet in te spuiten :-). Het is meer dat de grijze waas die de meeste droog shampoos geven gedurende de nacht vanzelf verdwijnt die je normaal er uit borstelt. Ongetwijfeld hebben ze zoiets bij jullie, in het Engels heet het heel simpel Dry Shampoo en op de meeste bussen hier staat dat onder de Nederlandse tekst. Dat zal bij jullie toch ook wel vaak zijn?

      Liked by 1 persoon

Leuk als je een reactie achterlaat !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s