Project Woonkamer #03

lundiEerder postte ik verslag #01 en #02 over Project Woonkamer. Inmiddels zijn we weer wat stappen verder en deel ik blog #03 met je. 

Gelukkig was de derde keer egaliseren echt de laatste keer en kon de vloer alsnog gelegd worden. Ik had zo mijn twijfels of dat wel zou lukken in een middag maar nadat de voorbereidingen zoals schuren en stofzuigen van de vloer gedaan waren, lag de vloer er razendsnel in.

De lelijke witte koof bij de keuken hebben we tussendoor afgewerkt met passende meubelpanelen. Na het leggen van de vloer konden we de meubels weer naar binnen halen. Alles was perfect droog gebleven in het plastic en onder het zeil. Wel stond er enorm veel water in het zeil en dat was nog een uitdaging om er uit te krijgen 🙂 .

Maar na twee uurtjes zwoegen stond alles weer binnen en konden we eindelijk weer op een bank zitten en aan een tafel eten. Voor de gang had ik nog een leuk kastje gevonden dus die kon ook gelijk op zijn plek.

De volgende dag stonden we om 10u bij de Ikea om de nodige kasten te halen. We hadden ons goed voorbereid en om kwart of 10 reden we met twee volle karren terug naar de auto. Om half 11 waren we bepakt en bezakt op de terugweg #efficient.

Aan het eind van de dag stonden de kasten in elkaar. En oja, het grofvuil wegbrengen is ook wel nodig inmiddels ….

De dagen er na stonden in het teken van het uitpakken van de dozen, het behangen van de gang en kwam de vloerenman nog de plinten in de woonkamer monteren en wat laatste kleine puntjes afwikkelen.

Het einde is in zicht .. maar we zijn al erg blij met het resultaat tot nu toe !

Advertenties

8 reacties op ‘Project Woonkamer #03

Leuk als je een reactie achterlaat !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s