El Loco Babe #FOOD

jeudiOnlangs hebben Anja en ik een nieuwe traditie in het leven geroepen : Wine and Dine. Of Dine and Wine. Of Veel Wijn en Lekker Eten. Of Wine, Dine and 43 ! Enniewees, een gezellige avond op stap met lekker eten, goede drank, fijne gesprekken en vooral veel lol. En waar beter te beginnen dan bij het beste spaanse restaurant van Nederland ?  El Loco Babbe

El Loco Babbe is gevestigd in Vlaardingen en bestaat sinds 1998. Het is inmiddels een van de favoriete restaurantjes binnen onze families en elke keer weer een feestje. El Loco is misschien niet hip en trendy maar op haar eigen manier wel sfeervol en niet al te groot. De gastheren en vrouwen zijn uitermate vriendelijk en charmant, hier en door overgoten met een flinke dosis spaanse charme.

De tapaskaart is uitgebreid, eigenlijk willen we iedere keer alles wel bestellen maar ja dat is veel te veel. Als je met een grote groep bent is het leuk om de keuken gewoon een samenstelling van diverse tapas te laten maken zodat je tafel lekker vol staat en ieder wel iets naar eigen smaak vind, vlees / vis / vegetarisch. Maar buiten de tapas zijn er ook zalige hoofdgerechten en een wisselende weekspecialiteit. De toetjes mag je zeker ook niet overslaan en tot slot nog een goede koffie als je daar plek voor hebt, voordat je voldaan en tevreden van tafel rolt .. letterlijk :).

Want oh oh die home-made Sangria is zoooooooo lekker en daarom zooooo gevaarlijk. Je merkt niets totdat je opstaat ! Dus zoals met alle drank: niet rijden dus na afloop !  Maar regel een bob of taxi want echt de Sangria wil je ECHT niet laten staan.

El Loco Babbe vind je aan de Brede Havenstraat nr 8 te Vlaardingen. Op maandag en dinsdag gesloten, (tijdig) reserveren is aan te bevelen want het is eigenlijk altijd druk.

Binnenkort gaan we voor onze 2e Wine & Dine op pad. We weten nog niet waar heen, misschien wel weer naar El Loco.

Of heb jij nog aanraders in de regio Rotterdam/Gouda/Leiden ? Let us know !! 

Advertenties

2 reacties op ‘El Loco Babe #FOOD

Leuk als je een reactie achterlaat !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s