Ambient Lighting Blush *Hourglass*

lundiSinds afgelopen zomer verstuurt Sephora.com vanuit Amerika ook naar Nederland. Niet alles helaas, bijvoorbeeld het merk NARS maar er zijn nog genoeg voor ons onbekende maar wel mooie merken die wel naar ons verzonden worden. Een van deze merken is : Hourglass.

Via de blogs van Lily Pebbles en ViviannaDoes… uit Engeland, ben ik aanraking gekomen met dit merk. Toen ik bij hen en elders de enthousiaste verhalen hoorde over de Hourglass Ambient Lighting Blush zag was ik al snel geïnteresseerd.  Alleen die verpakking al, daar gaat een ekster-hart toch sneller van kloppen ? Prachtig glanzend en toch ook strak en eenvoudig qua vormgeving. De verpakking is degelijk en sluit goed, het is echt kwaliteit, luxueus. Nu moest ik alleen nog een lastige keuze maken uit de diverse prachtige kleuren.

Ik koos voor deze twee kleuren: Mood Exposure (links) en Diffused Heat (rechts). Prachtig toch zoals de aders door de blushes lopen ? Het mooie is dat ze door en door er in zitten verwerkt en dus zichtbaar blijven. Hierdoor is elk exemplaar dan ook uniek qua tekening.

Mood Exposure is een rustige en vrij neutrale tint. Bruining zonder enig oranje er in, een tikkeltje paars. Mooi als je de wangen wat rustiger wilt houden ten opzichte van de rest van je make-up. Toch is het geen saaie kleur, er zit een prachtige glans in verwerkt waardoor hij levendig is en een mooie toevoeging is aan je complete look.

Diffused Heat is een stukje pittiger qua kleur. Koraalroze en duidelijker aanwezig en desondanks een kleur die zowel zomer als winter kan. Ook hierin zit een prachtige glans verwerkt.

De glans is overigens op een subtiele manier, niet dat je een glitterbom op je wangen krijgt ! Zie het meer als blush en highlighter inéén. De pigmentatie is goed en bij gebruik neemt de kwast de poeder goed op zonder dat het kruimelig of stoffig wordt in het blushdoosje. Het doosje blijft gewoon mooi en netjes. Bovenstaande foto’s zijn gemaakt terwijl ik de blushes al enkele maanden regelmatig meerdere malen per week heb gebruikt, dat zie je er echter niet aan af.

De Ambient Lighting Blush vind je bij Sephora.com voor $ 35 en in de volgende kleuren:

  • Dim Infusion subdued coral
  • Ethereal Glow cool pink
  • Luminous Flush champagne rose
  • Radiant Magenta golden fuchsia
  • Diffused Heat vibrant poppy
  • Mood Exposure soft plum

Hou er wel rekening mee dat er nog verzendkosten en taxes bij komen ! Je betaalt Sephora.com dus inclusief invoerrechten en hebt dan verder geen onaangename verrassingen aan de voordeur als de postbode na 10 dagen je pakketje komt afleveren.

Sinds een tijdje kun je Hourglass ook vinden bij SpaceNK , de prijs is wellicht wat hoger maar daarentege zijn er geen invoerrechten. Vergelijk dus zeker even onderling de totaalprijs van je eventuele bestellng.

Advertenties

3 reacties op ‘Ambient Lighting Blush *Hourglass*

Leuk als je een reactie achterlaat !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s