Moroccan Argan Haarolie *Kruidvat*

jeudiAl geruime tijd gebruik ik met veel plezier de haarproducten van Morccanoil en met name ben ik helemaal fan van hun haarserum/threatment. De geur is goddelijk, de werking geweldig: het maakt mijn fijne sluike haar niet vettig of zwaar, voed en beschermt en voorkomt pluis cq laat pluis verdwijnen.  Alleen … de prijs is ook machtig ! Mijn flesje was bijna leeg, het is winter en mijn haar is droog, pluizig en springerig maar ik zat toch weer tegen de aanschaf aan te hikken. Dus toen ik pasgeleden bij het Kruidvat was en de Moroccan Argan Haarolie van Kruidvat eigen merk zag staan, nam ik hem toch maar eens mee. 

Mijn kinderen maakten al een tijdje gebruik van de shampoo en conditioner van deze lijn en dat beviel goed. Goede reden om deze haarolie eens uit te proberen en voor € 2,49 kan je je er geen buil aan vallen toch ?

En dat doe ik ook niet! De haarolie is een aanrader ! Het ruikt goed (oké niet goddelijk zoals zijn duurdere evenknie) maar bovenal hij werkt ook goed. Na het wassen doe ik 1 a 2 pompjes in mijn lange natte haar en kam het door. Daarna droog ik het en style ik mijn haar af. Tot slot nog een klein drupje in de uiterste drogen punten van mijn haar en klaar ! Zacht, glad en heerlijk subtiel ruikend haar.

De haarolie maakt mijn haar niet zwaar of vettig. De dagen er na gebruik ik af en toe een beetje om droge/pluizige plukken te temmen en ook dat zorgt niet voor een vroegtijdige nieuwe wasbeurt.

Eerlijk is eerlijk, die van Morrocanoil is en blijft mijn favoriet maar dat zit ‘m voornamelijk in de geur. Echter de prijs van € 42,90 voor 100 ml doet ook gewoon pijn ! Dan is deze haarolie van het Kruidvat van € 2,49 voor 150 ml een zeer aangenaam alternatief.   Ongetwijfeld is er een wereld van verschil qua verzorgende ingrediënten maar gaat het je vooral om pluiscontrole, heb je geen extreem dik haar en hou je van de subtiele geur van argan olie, dan is het zeker eens het proberen waard.

Advertenties

3 reacties op ‘Moroccan Argan Haarolie *Kruidvat*

Leuk als je een reactie achterlaat !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s