The Yearly Rewind #2014

Het is tussen het snotteren, hoesten en ziek-zijn door maar het is gelukt:  op de laatste dag van het jaar een extra blogpost met mijn jaar 2014 in vogelvlucht. Een jaar waarin ik enorm genoten heb van mijn kinderen,  leuke uitjes, feestjes en avondjes heb gehad, vriendschappen zijn verdiept, supertrots op de -24 kilo en mijn tattoo, genietend van de rust in mezelf en nog steeds erg tevreden ben met mijn baan waarin dit jaar genoeg (nieuwe) uitdagingen zaten. Kortom het was op een paar dipjes en gezondheiddingetjes na eigenlijk een prima jaar en ik ben een tevreede mensch :-).

Ik wens iedereen een hele fijne Oudjaarsdag, een gezellige en veilige jaarwisseling en natuurlijk alle goeds voor 2015 !

May all your dreams come true  


Januari begon goed met een verrassingsjubileumfeest voor mijn baas, georganiseerd door ons als personeel. We vonden een hele bijzondere billenappel in de groentela en Yanique hield op school een pleidooi voor meer cliniclowns #trots.


Februari bracht Solène’s 14e verjaardag inclusief JB-taart die de visite toch braaf op at :-). Nederland deed het waanzinnig goed op de Olympische Winterspelen en uit mijn armband kon een hele schakel gehaald worden  #goedbezig.  Yanique gaf me een prachtig valentijnshart, een middagje shoppen werd extra duur & zuur dankzij een weggewaaid parkeerticket en mijn custommade-ring kon verhuizen van ring- naar middelvinger.


Maart leverde vele vuilniszakken met te grote kleding op. Ik ging zomaar echt sporten ! En genoot van het eerste echte voorjaarszonnetje terwijl mijn auto zijn zomerbandjes terug kreeg.


April bracht fijne feestjes met de 40e verjaardag van Anja, de verjaardag van Noëlla en Yanique (yeahh een spacescooter!) en Pasen met lieve paaseitjes :). We vierden voor het eerst Koningsdag waarbij Noëlla en ik een voetbalselfie maakten en Yanique optrad met haar streetdance groep.


Mei, het voorjaar lonkt. Tijd voor klussen in huis. Ik maak dit wandje in de hal en verras Noëlla en Yanique na een sneaky bezoekje aan Ikea met nieuwe burootjes.  Ook weer tijd voor gelakte teennagels, de zon roept, we hebben de eerste warme dagen. Tuin, zonnebrand en slippertjes #liveisgood !


Juni met het WK voetbal dat we in gepaste stijl volgen. De waterrecreatiedag is er en natuurlijk wordt er weer meegedaan met schotsenlopen. Chanel-liefde op mijn nachtkastje en mijn andere liefdes gaan op de foto voor een nieuwe id-kaart.


Juli waarin ik voor het eerst 10.000 stappen op een dag zet. Het jaarlijkse zomerfeest van PCB waarin ik nét niet de jeu-de-boules-titel haal *kuch* maar wel deze maand de mijlpaal van  -20 kilo #trots !


Augustus , heerlijk 3 wkn op vakantie naar Frankrijk met mijn fotogenieke kinderen. Er zijn ook leuke en gewone foto’s hoor !


September bracht natuurlijk de Alphense Kermis. Ik werd buitengewoon goed verwend met mijn verjaardag. En eind september is het nog altijd warm ook al staan de herfstkaarsen al klaar !


Oktober. Na 15 jaar een nieuwe bril ! Ik heb het bloggen weer opgepakt en vind daarin veel voldoening. En eindelijk is het echt herfst en genieten we van fijne kaarsen zoals deze van Rituals.


November huiselijke gezelligheid en ik vind als verrassing een mooie mandala-tekening van Yanique op mijn kamer #liefde.


December, het jaar bijna ten einde.  Mijn eerste tattoo wordt gezet en ik ben er ontzettend blij mee ! Sint verwend ons ook dit jaar meer dan goed en Yanique treedt op tijdens de kerstfair. Dit jaar gelukkig geen ziekenhuisgedoe en astma-aanvallen en La Maison is dan ook vol op in kerstsferen. Op naar 2015 !!

 

Advertenties

2 reacties op ‘The Yearly Rewind #2014

  1. Wat een heerlijk jaaroverzicht! Wat zie je er goed uit 🙂 Je had een goed jaar hè Faab?! Hopelijk wordt 2015 nog beter.

    Ik geniet ook van het bloggen, bedankt voor de inspiratie!

    Fijne oudejaarsdag/jaarwisseling en tot volgend jaar!

    Liked by 1 persoon

Leuk als je een reactie achterlaat !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s