Rituals * Yin Bed en Body Mist *

Toen ik tijdje terug bij Rituals was voor de geurkaars Sacred Fire, viel mijn oog op de Yin Bed & Body Mist. Deze spray is onderdeel van de Tao serie. Deze serie is mijn grote favoriet sinds ik de douchefoam T’ai Chi en de bodycréme Mei Dao van mijn vriendin Nicole heb gekregen en ik vervolgens zelf de geurkaars Lotus Secret heb aangeschaft. 

De gehele Tao lijn staat in het teken van rust en kalmte met onder andere Witte Lotus als een van de ingrediënten.

Ook deze rustgevende bed en body mist is verrijkt met Witte Lotus en met Yi Yi Ren. De mist is voor op het (bed)textiel en/of de huid en bevordert het rustig inslapen en bijvoorbeeld meditatie.

De mist is veilig voor alle textiel en laat geen vlekken achter. De mist zit in een stevig stijlvol glazen flesje met spray. Het staat ook gewoon mooi op je nachtkastje dus geen noodzaak om hem in je la te mikken om commentaren te voorkomen :-). Ik spray het regelmatig over mijn bed en kussens of gewoon even in de ruimte van mijn slaapkamer. Het fijne van een spray als dit vind ik dat je zelf kunt bepalen wanneer je de geur wilt ruiken i.t.t. de geurstokjes die continue geur afgeven. Op sommige plekken in huis vind ik het gewoon prettiger om dat zelf te kunnen bepalen.

De geur vind ik  ontspannend en rustgevend en ik stap met een fijn gevoel mijn bedje in. Juist op stressvolle dagen of als ik onrustig ben, heb ik het idee dat het wel bijdraagt om lekker en snel in te slapen.  Het valt in de categorie: een opgeruimde slaapkamer, een opgemaakt bed etc. Kortom in een fijne omgeving ontspan je beter en dat draagt bij aan een betere nachtrust.

De bed en body mist bevat geen alcohol en dus zeer geschikt voor de (gevoelige) huid al moet ik zeggen dat ik het gebruik beperk tot mijn beddengoed.  Je vind de Yin Bed & Body Mist bij de Rituals winkels en online shop voor e 16,50 en je krijgt daarvoor een heerlijk geurend flesje met 50ml inhoud.

Sweet dreams !

Advertenties

Leuk als je een reactie achterlaat !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s