Rituals Sacred Fire

Met de temperaturen van dit weekend lijkt het totaal nog niet op de herfst al schijnt het later deze week dan toch te gebeuren. Tijd voor gezelligheid binnenshuis terwijl de wind om het huis giert en de regen tegen de ramen zwiept !

Onlangs kocht ik de limited geurkaars van Rituals: Sacred Fire en die is meer dan geschikt voor de gure herfstdagen. Nu ben ik wel beetje picky met geurkaarsen, vaak vind ik ze too much. Te zoet, te chemisch, te overheersend. Maar een enkeling vind ik fijn. Zo brand ik regelmatig op mijn slaapkamer de rustgevende Lotus Secret maar daar houdt het wel op wat betreft de Rituals kaarsen.

Totdat ik Sacred Fire rook. De kaars is speciaal voor deze winter en onderdeel van de nieuwe Diwali-lijn. Van die laatste heb ik begrepen dat de geur erg lijkt op Alien van Thierry Mugler. De geurkaars ruikt echter anders dan de Diwali-badproducten.

Sacred Fire combineert de geur van kalmerende witte patchoeli en de warme, zachte ondertoon van cederhout. De geur is echt herfstig, een tikkeltje kruidig maar wel zacht en absoluut niet overheersend. Het is geen klap in je gezicht als je binnen loopt. De subtiele geur blijft lang hangen, de volgende ochtend kwam ik beneden en rook ik hem nog vaag. De kaars is bordeaux en zit in een bordeauxkleurig glas waarin de welbekende rituals quote transparant in is, dus dat geeft straks een mooi effect met het brandende vlammetje er achter.

Te koop in de eigen winkels van Rituals of de webshop via http://www.rituals.nl . Ik weet niet of de limited editions te krijgen zijn in de shop-in-stores van Rituals. Bij de V&D in Alphen aan den Rijn zag ik hem i.i.g. niet.

De kaars kost e 17,50 en heeft zo 50 branduren. Er is ook een xxl versie van met 3 lonten en deze kost e 39,50.

Advertenties

4 reacties op ‘Rituals Sacred Fire

Leuk als je een reactie achterlaat !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s