Ice Bucket Challenge

Door Anja ben ik genomineerd voor de ALS Ice Bucket Challenge (zo fijn die aangetrouwde rommel 😉 ). Dus hier dan mijn Ice Bucket Challenge …

TADAAAAAAAAAAAAAA !

Ik ben duidelijk niet zo stoer zoals vele anderen maar wil wel het goede doel steunen ! Wie mij een beetje kent weet hoe gek ik ben op dit heerlijke ijs dus vandaar deze eigen variant op de Ice Bucket Challenge: een eerste donatie aan ALS is overgemaakt en deze heerlijke bucket met ijs zit weer veilig opgeborgen in de vriezer. Daar blijft hij tot de weegschaal de -25 kilo bereikt heeft. Dan is de challenge behaald en mag ik van deze heerlijke ice bucket genieten en volgt er nog een donatie aan stichting ALS.

Omdat iedereen voor zich moet kunnen bepalen welk doel hij/zij steunt, al dan niet met een ijsdouche :), nomineer ik niet specifiek iemand maar hoop ik dat je ook eens aan de stichting ALS denkt voor een donatie: www.als.nl .

Ps. geen risico dat mijn huisgenoten voortijdig de Ice Bucket inpikken, te veel chocolade-ijs EN gevuld met noten. Ik weet wel welke smaak ik moet kiezen ;-).

Advertenties

Leuk als je een reactie achterlaat !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s