Shop till you drop

Vandaag was het een mooie dag om alle kado-bonnen gekregen voor mijn verjaardag te verzilveren :-). Geweldig om ‘los’ te mogen gaan in de parfumerie-winkels en dan ‘gratis’ te mogen afrekenen. En weer een stapel proefjes mee te krijgen (gevaarlijk!). Enfin, ik heb een paar mooie items gekozen al zeg ik het zelf :-). Iedereen die een bon heeft gegeven: bedankt !

De totale opbrengst

Mon Jasmin Noir – Bvlgari

Een geur die al maanden op 1 in mijn lijstje stond. Gelanceerd in 2011 en de lichtere versie van Jasmin Noir uit 2008 die ik zelf nog te zwaar vind qua geur bij mijzelf. Misschien voor als ik ruimschoots aan de andere kant van die 40 ben beland :-). “A luminous and addictive new floral fragrance, cut like a gem with dazzling clarity, offering an undeniably modern and sensual femininity. The notes include lily of the valley, sambac jasmine, musky nougatine and vibrant wood”.

Sensuous Nude – Estee Lauder

Net uitgebracht en uitermate draagbaar voor overdag. Estee Lauder is geen niche-merk maar wel een van de weinige commerciële merken waar ik regelmatig bij terug kom. “The notes feature bergamot, mandarin, pink and b

lack pepper, jasmine, muguet, coconut water, honey, musk, sandalwood, amber, heliotrope, vanilla and melted woods”.

Dior Addict Lipgloss – nr 216 en nr 557

Inmiddels ben ik echt fan van lipgloss, zeker overdag en deze van Dior zijn geweldig. Plakken niet na het aanbrengen, houden behoorlijk lang voor een lipgloss en het kwastje ipv de gebruikelijke spons-applicator vind ik een pré. De bruinige is in de glow-uitvoering dus een subtiele glans. De rozige is de flash-uitvoering en schittert en glanst wat meer, zonder cheap te ogen.

Chanel Les 4 Ombres- 33 Prelude

Het palet uit de Chanel herfst 2011-collectie. Vorig jaar kocht ik mijn eerste Chanel oogschaduwpalette en ik was om. Helaas is de prijs ook behoorlijk dus het bleef bij 1 palette tot nu :-). De Chanel oogschaduws zijn in prachtige subtiele kleuren met goede pigmentatie en hebben vooral geen poederige fall-out bij het aanbrengen. Wat je aanbrengt komt en blijft op je ogen. Het aanbrengen van oogschaduw is hierdoor echt easypeasy mede doordat door de textuur het makkelijk blenden is. Dit palet is vrij neutraal van toon en daardoor prima voor make-up overdag.

Advertenties

Een reactie op “Shop till you drop

Leuk als je een reactie achterlaat !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s