Crackle me up

Tijdens de vakantie zijn we vanwege de regen uiteindelijk in een winkelcentrum belandt. Bij Sephora, een geweldige keten die je in NL slechts vind in enkele grote V&D’s maar in Frankrijk overal en nergens. Daar vond Solène eindelijk de zo fel begeerde crackle nagellak (en ik weer een mooi lakje van mijn favoriete merk OPI). Na een kort testje in de caravan waren we overtuigd, dit is leuk !

Je brengt eerst een gewone kleur goed dekkend aan en laat dit drogen. Daarna lak je de crackle-nagellak er dekkend op. En dan is het huubhuubbarbratruuk: na een seconde of 10 ‘breekt’ de toplaag en wordt de basiskleur weer deels zichtbaar.

Solène’s nagels zien er nu zo uit, blauwe lak van ESSIE met zilverkleurige crackle-lak van OPI:

En nog even een testje op mijn nagels gedaan met een witte en antraciet crackle. Deze waren van China Glaze en hebben toch een iets andere textuur dan de OPI Crackle. Ik moet dus nog even spelen met de dikte bij het aanbrengen voor de mooiste cracks. Oja, en een mooi glanzende toplaag moet er de volgende keer ook op, maakt het net wat mooier allemaal. Maar het effect is erg grappig en biedt legio mogelijkheden.

Advertenties

Leuk als je een reactie achterlaat !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s