Gaaapppp

Pff wat een dag.. of beter gezegd wat een dagen. Ons garnaaltje Noella heeft weer haar dol-dwaze-nachten dus van lekker uitgerust wakker worden kwam het er niet van. Fijn die peuterspeelzaal !

Wellicht heeft ze ook wat onder de leden want ze heeft weer donkere maantjes onder haar ogen en dat in combi met dwars gedrag is meestal een veeg teken :-((

Afgelopen weekend is Milko weer stevig aan het klussen geweest. De radiatorombouw in onze kamer is klaar en toen kon ook de laatste kast in elkaar. Gelukkig paste het hahahahaha. Verder nog wat draadjes enzo weggewerkt dus behalve het rolluik is onze kamer wel klaar. En nu de laatste kast in elkaar staat kan ik na het uitsoppen beginnen met de laatste dozen uitpakken. Ergens deze week …. ergens.. als ik puf heb… ;-p !

Zondagmorgen reden we in alle vroegte weg want via MP hadden we een mooie fietskar gescoord. Eindelijk degene die we wilden hebben en tegen een normale tweedehandsprijs. En waar vinden we die ?? In Barendrecht of all places hahahahahha..
Ben er erg blij mee ! Er zaten ook 2 koppelingen bij voor allebei onze fietsen en een groot vast wiel voor op het strand,,yeahhh right hahahah. Verder bagageruimte, verstelbare stoeltjes, uitritsbare zijramen (muskietennet blijft dan zitten) en een kunststofbak..

Advertenties

6 reacties op ‘Gaaapppp

  1. Sandra schreef:

    mooie fietskar inderdaad, ziet er stukken steviger uit dan die wij hebben (hadden mijn schoonouders zonder te vragen gekocht bij de Makro… ach ja)!

    Like

Leuk als je een reactie achterlaat !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s